Zoeken
HomeVeelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Skiën met nieuwe heup

Binnenkort ga ik op wintersport. Vorig jaar heb ik een nieuwe heup gekregen. Het gaat hier erg goed mee, mag ik hier ook mee skiën ?

Lees meer...

Facetgewrichtjes L5/S1

Ik heb last van versleten facetgewrichtjes. Ik heb reeds een blokkade hiervoor gekregen alleen helpt dit niet. Ook heb ik de rug reeds vastgezet op de locatie L4/L5 in 2008. Hebben jullie nog andere opties?

Lees meer...

Kan ik zonder verwijzing bij jullie terecht?

Ik ben in november gevallen en met de arm gestrekt voorover op de grond terecht gekomen. Nu heb ik een verschrikkelijke pijn in schouder, arm en hand. De huisarts schrijft 6 weken pijnstillers voor en daarna mogelijk fysiotherapie. Ik ben bang dat dit te lang gaat duren en dat later blijkt, dat er misschien een andere weg ingeslagen had moet worden. Kan ik op het spreekuur komen als ik geen verwijzing van de huisarts heb?

Lees meer...

Antibiotica en knie-protheses

Volgende week heb ik een afspraak bij de kaakchirurg om mijn tanden te laten trekken. Ik heb twee knie-protheses. Mag ik antibiotica slikken? 

Lees meer...

Scheve grote teen

Ik heb, net als mijn moeder trouwens, last van mijn grote teen. Deze gaat steeds schever staan. Ik heb al brede schoenen maar blijf last houden. Wat kan ik hieraan doen?

Lees meer...