Zoeken
HomeAfspraak Maken › Contactgegevens

Contactgegevens

Als u een afspraak wilt maken bij de afdeling Orthopedie, dan kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bellen naar 0543 - 54 4560. U krijgt dan het Klant Contact Centrum van het ziekenhuis aan de telefoon en zij zullen u verder helpen.

Adresgegevens SKB
Bezoekadres: Beatrixpark 1, 7101 BN Winterswijk
Postadres: Postbus 9005, 7100 GG Winterswijk
Telefoon: 0543 54 44 44

Poli Eibergen
De orthopedisch chirurgen Berg en Hollmann houden ook op maandagochtend spreekuur in Eibergen. De buitenpoli is gevestigd in Livio woonzorgcentrum de Meergaarden, Willem Sluyterstraat 6, 7151 DW Eibergen. De medewerkers van het Klant Contact Centrum vertellen u graag wanneer u hier terecht kunt. U kunt hiervoor bellen naar 0543 54 4560.

MRSA-bacterie
Bent u opgenomen geweest in een buitenlands ziekenhuis of heeft u veelvuldig contact met varkens of vleeskalveren, wilt u dit dan melden op de polikliniek.

Wat neemt u mee 
Neem altijd uw ponsplaatje mee wanneer u een afspraak heeft in het ziekenhuis. Als u nog geen ponsplaatje hebt, kunt u er een laten maken bij de centrale receptie. Voor het maken van een nieuw ponsplaatje heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig. Dit kan een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart zijn. Meer informatie hierover leest u op de pagina patiëntenidentificatie van de website van het SKB. 

Registratie van het burgerservicenummer (BSN) verplicht
Het BSN is een uniek en persoonsgebonden nummer en wordt door alle overheidsinstanties gebruikt. Ook de gezondheidszorg gebruikt dit nummer.